Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och det BÄSTA är att jag faktiskt menar allvar.


HELLRE KÖPT ÄN SÅLD

Jag lever på köpt tid

och inte på lånad

Du som läser detta

blir kanske förvånad

Men Jesus köpte mig

med Sitt Eget blod

Och plötsligt stod jag där

och förstod:

Jag lever på köpt tid

och inte på lånad

Jag skriver detta med risk

för att bli hånad

Än sen då?

Jag har ingenting

att skämmas för

plus att jag kommer till himlen

när jag dör

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/5 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2023-05-16 20:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Helt underbart!
Tack!
2023-05-17

  Koloristen
"Jag kan ej tvivla, att Jesus köpt mig. Ty med sin Ande Han själv har döpt mig..."
2023-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP