Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig


Är Poetry Slam Poesi?/ Små planeterna

Liv Poesi

De här magiska stunderna när vi äter lunch ute som du tar med oss i hjärtat

Du berättar om din argumentation i nationella med suberbt resultat 

Ditt ämne är Poetry slam/ Illiaden &  Odysséen/ Poesi

Är poetry slam Poesi? 

Att jag  Mamma är poetissa men inte är den....för jag är alltid jag 

Förundras över din förmåga att konversera så klokt,

över hur ditt ställningstagande är och varför

Att jag samlar det viktigaste utanför dessa ramar vet du 

Att du min kära Liv får lyfta vingarna på ditt sätt är helt fantastiskt 

Älskar dig så innerligt min kloka fina! 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-18 10:03



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2023-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP