Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska mig för stunden.

älska mig för stunden.
älska mig för sekunden
tänker på dit ansiktsdrag.
tänker på dig varje dag,
tänker på din haka.
kom bara tillbaka,
tänker på glädjen du ger.
när jag på dig ser.
din ande i mig brinner.
kärleken i dig jag finner.
det i mitt hjärta brusar,
hör vinden susar.
var finns i dej ja eller nej
tittar på dig varje da.
får jag i dig ta.
du sträckte ut dina händer.
kärleken till dej jag sänder.
kärlekens ögon blick.
jag av dig fick -
av birgitta skrev 14-12 2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-18 10:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Raka och tydliga önskningar om kärlek brukar ofta bli besvarade. Lycklig den man som har en sådan trägen kärlek att ge, som är en sådan lyckans fe.
2023-06-14

  alicja lappalainen VIP
en dikt som liknar en enkel och vacker bönestund.
2023-05-18
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP