Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖRSTÅSIGPÅARNA

Se, här kommer förståsigpåarna

Kavlar upp sina ärmar som sjåarna

Och nu har man ett fasligt sjå

bara med att förstå sig på

 

Vilka är det som håller måttet?

Vilka är det som begår brottet

de som inte alls håller stilen?

Vilka slirar i vänsterfilen?

 

Kommittén här är satt att döma

alla skumma som blott vill drömma

Att man skulle just dig berömma

ja, just det kan du bara glömma

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/5 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2023-05-20 06:40



Bookmark and Share


  Koloristen
Jag kallar sådana dära för FÖRSTÖRsigpåarna. Det är vad de ute efter.
2023-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP