Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"And now you keep on telling me we're worlds apart each minute" (The Sinceros)


ÅTSKILDA AV VÄRLDAR

Plötsligt kommer alla dessa världar emellan

Och man måste röja väg tillbaka till källan

Någonting som sades med en bismak av Hades

Mycket värre än var betoningen lades

Plötsligt går en tanke till en låt av Sinceros

Sinnet attackeras av en hord pistoleros

 

Upprinnelsen finns här till ett röjningsarbete

Hög tid nu att hämta min superba machete

Källan hägrar; jag kan riktigt höra den porla

Jag ska släcka törsten, sedan segervisst sorla

Det har hänt förut att vi nått fram fast vi saknat

allt det där man saknar när ens vrede har vaknat

 

LARZ GUSTAFSSON 20/5 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2023-05-20 17:52



Bookmark and Share


  Koloristen
Ja. Röjning och vårstädning är behövlig RENGÖRING!
2023-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Röjningsarbetet fullbordat.
2023-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP