Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen

Det  knakar  slår

I ensamhetens hus

Utanför härjar stormen förfullt

Gör lite ont i stunden

Tårar faller ned

Det finns inga svar

Varför det blev så svårt

Kraftfulla stormen

Tar tag i allt utanför

Ser inget slut

Då finns plötsligt

Ett hopp att detta avtar i styrka

Slutar blåsa

Solen tittar fram

Känn då du är värdefull

Och  älskad just i denna stund

Det kommer fina dagar av lugn

Sprider  en glädje  i rummet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-22 09:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jak. 5:11??
2023-05-24

  ResenärGenomLivet VIP
Känns gott att hoppet ändå finns om en bättre tid...fint...
2023-05-22

  alicja lappalainen VIP
En stark metafor om stormiga känslor

2023-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP