Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hundar på bussen

Gubben på bussen gormar och skäller

"Flytta på dig,
i vägen är du!"

Flickan intill gläfser och gnyr

"Det är inte jag,
det är ju min hund."

Gubben gnäller och reser på raggen

"Du borde fatta,
bättre än hunden!"

Flickan morrar och lossar på kopplet

"Hunden förstår
mer än du nånsin har gjort."

bussar på hunden.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Stigsökaren VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-22 17:00



Bookmark and Share


  Lyrik
Ett tjafs med ett fiffigt avslutande genmäle, hundar är sannerligen mer intelligenta än vi tror...
2023-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Stigsökaren
Stigsökaren VIP