Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dype røtter


Mine røtter en liten øy i Nord-Trøndelag,

oppdratt blant fiskere og bønder.

Der var innavlen så stor,
så jeg er i slekt med meg selv.




Övriga genrer (Kåseri) av Stigsökaren VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-11-08 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigsökaren
Stigsökaren VIP