Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du står där,

tittar tittar ut.
känns som mitt liv tagit slut.
varje varje dag.
måste ta nya tag.
mitt hjärta ledsen o gråter,
när jag står här kanske förlåter.
ni vet inte hur det känns.
när det i min kropp bränns.
när jag inte orkar ta in luft,
mitt liv är sjukdom död o tufft.'
röken går in i lungorna i cancerns spår.
ni som röker inget förstår.
dagarna går o rinner.
en dag jag försvinner.
jag har aldrig rökt en gift pinne.
snart är det eran tur i ert sinne.
ni som röker är egoister alla.
är det inte bättre på gud kalla .
ni finner inget inre ro.
ni kanske kan på er själva tro.-
skrev 23 3 2023 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-22 15:47



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Om röknings skadlighet
2023-05-22
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP