Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
omiš 24/5-23 Vi ses nästa liv…


indigo

ljuset separerar känslostormar som fryst fast
i en färgad och brusten synvilla,
det belyser upp gamla promenader genom ditt hjärta
och har frukten av minnen att fastna vid

det sprudlar fontänlikt genom ådror och sinne
när ditt ljus av misstag kolliderade med mitt mörker
som sedan formade förhoppningens ultimata universum

stegen upphör inte att existera
de bara pausar till nästa uppvaknande
som krystar fram sin längtan
att aldrig vända åter

du väntar medan jag fortsätter att gå
och månvarvens oändlighet rustar upp
i tron att inget kan någonsin ta slut,
det bara vilar i väntan på nästa födelse





Prosa av Max Poisé
Läst 99 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-05-24 14:29



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja brytningstid och paus är svåra men i din text orden frambringar en säker balanserad reflektion, som blir tidlös och medlande för var och ens livspusselsammansättning…
2023-06-02

    Bellissima
Inget tar någonsin slut, och det föds alltid något nytt i kretsloppet av ljus och mörker.
2023-05-26

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om saknad, men även om en förhoppning om återseende.
2023-05-24

  kerstin skriver VIP
vackert - gillar särskilt de gamla promenaderna genom hjärtat <3
2023-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé