Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Kroatiska insikter

Det är på dina föräldrars förväntade intelligensinnehav de tror du bär inom dig

som det hela avgörs

Kapitalet var aldrig ditt, utan dina föregångares att förvalta

Så gråt inte om du inte estimerades, på det sätt du borde ha gjort av de som gick före

Det, och insikten om att allting ska sjunka

och allting lyfta, får jag med mig från resan

Om en musikal kan rädda liv?

Det är vi många som vittnar om




Fri vers av Jenny78
Läst 98 gånger
Publicerad 2023-05-25 16:03



Bookmark and Share


  Koloristen
Tack! Respekterar kroaterna till 100%.
2023-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Jenny78