Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om dålig självkänsla


Lika självklar som solen

Dikt av Julia Engström.

Det råder inga tvivel om att jag är.
Jag finns till, det är lika tydligt som att solen skiner både här och där.

Frågan är hur min existens kan kännas så obetydlig när solens är så självklar.
På det har har inget svar.

Mina steg och andetag är lika verkliga som solens värmande strålar.
Så varifrån kommer denna tvekan o ångest som känns som tusen nålar?




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-05-25 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP