Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UT MOT HAVET TILL

Det finns ett annat perspektiv

ut mot havet till

Det finns ett roligare liv

ut mot havet till

Visst går det an att komma dit

om man bara vill

till överväldigandet 

ut mot havet till

 

Där hör jag andra sånger gro

med mer livsrum i

I själva vyn finns lugn och ro

och en melodi

som innehåller allt det där

som måste uttryckas

och en fantastisk atmosfär

som måste utsmyckas

 

 

LARZ GUSTAFSSON 28/5 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2023-05-28 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP