Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudfärg

Det spelar ingen roll
Vilken färg du har på huden
Vilken färg du har på ögonen
Vilken färg du har på håret
om du är, lång, kort, tjock, smal,
kvinna, man, homo eller bisexuell.

Det är huvudet som räknas.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-30 11:03



Bookmark and Share


  OBlakho
Om man e galen då? :^|
2023-06-05

    Jag är fan större än Sartre VIP
Fast vissa hårfärger nuförtiden är lite väl dramatiska för min smak, fast sen är jag ju rätt gammalmodig.
2023-06-01

    Lena Staaf VIP
Tänkvärt! Huvudet och hjärtat, inställningen till varandra, skulle jag tycka.
2023-05-31

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord att bära med sig i vardagen.
2023-05-31

  siv birgitta.a. VIP
och det är kärleken från hjärtat som räknas är extra farmor till en kille svens mamma afrikans pappa det är mitt barn bars lillebror han har ingen farmor.
då blir det jag ingen skillnad på barn.
mina egna o dom minna söner fått. då dom träffat sina kära birgitta
2023-05-30

    Sefarge VIP
Jaa det är huvudsaken!
(Och att man ej har nåt
projekt på gång att ut-
rota människor som
typ:"Putin-projektet")

2023-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP