Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista chans

Jag höll fram den tillit jag hade kvar.
Hoppades att du skulle ta den,
ge den näring och låta den växa igen.

För upptagen med att jonglera med dina ord
lät du den rinna ut mellan mina fingrar.
Sviken igen.




Fri vers av CK
Läst 57 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-31 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CK