Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ha kul!

 

 

Ha kul!

Men

Inte så kul!

 

Du kommer att falla sönder!

 

Ha kul!

Som

Kul men inte så djävla så kul

 

Du kommer att drunkna i illusionerna

 

Ha kul!

För

Att du behöver kulen för att känna sig fri

 

Inte för berusnings skull!

 

Ha kul!

Som

Kul och inte som högt kokain berusat

 

Ha kul!

Som

Den är och heter kul för att du är kul

 

Livet är kul så länge är den genom gränsen!

Du är kul så länge håller sig till gränsen!

Dikten är kul så längre går jag inte över gränsen!

 

Ha det så kul!

Så länge det går!

Så länge har råd med att vara kul!

 

KUL!

ÄR!

Mycket kul när man smälter sig in i kulen!

 

Ha kul!

För att du behöver det!

För att du är kul!

 

Jag är aldrig KUL!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-05-31 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP