Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyanser

skyarna kommer och går
i tusentals nyanser hos dig
förnimmar solen ibland
men åter kommer molnen






Fri vers av mmm...mia
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-08-14 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mmm...mia