Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JO ANMÄLAN MOT KOMMUNER

Kommuner som utreder bidragsfusk
och samtidigt själva begår brott mot
grundlagsskyddet för den personliga
integritetens rättighet till sitt privatliv
där olaglig övervakning av kommun-
invånarna för tankarna till Kina,Iran
Turkiet och Ryssland hör inte hemma
i en demokrati vad den nu kan anses
vara värd i förhållande till pengarnas
värde där rättvisan redan är köpt med
den svenska dubbelmoralens hyckleri.


-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2023-06-01 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP