Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå i cirkel

Runt sitt liv

Önskar kliva in

Skanna  allt

Kanske något går göra om

Eller bara acceptera som det är

Det är liv rörelse

Flera hänger på

Tillslut ett helt tåg 

Följer dig

Prövar finna en väg ut

I skydd av en genomskinlig cirkel

Försvinner ett två tre personer

Står kvar väntar

Lugn  förväntansfull

Bakom allt 

Finns alltid en trygg väg att gå

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-01 10:01



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Filosofiska tankar om livets mystik .Bra!
2023-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP