Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INDIVIDUELL PERSONLIGHETSUTVECKLING PÅ TERAPISOFFAN

En man blir man aldrig om man
tar efter andra män.

En riktig man blir man först när
man blivit en individuell person-
lighet olik alla andra män.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2023-06-02 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP