Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

myran klokuggla


låta händerna arbeta
trötta ut sig
inte av att gå
men rensa ogräs
känslan gjort något bra

kan inte förändra andra
ingen kan förändra mig
tanken befriande
imorgon kommer
taivän
vi måste ta ut en gigant
med säckakärran
har rensar där den ska stå




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-06-02 16:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det är inte ditt Peter Parker
som jag ser det är jag käppen i hjulet
och ser ingen lösning
har slösat bort din och min tid

det är upp till dig vara uppfinnare
hatar dessa falska hundar horor och
bockar. förlåtelse finns inte
2023-06-02

  morgonstjärna VIP
vi får myggor som sprider
sjukdomar som dengufeber
...vi får sjukdomar vi inte
vana vid

allt pga klimatförändringarna
2023-06-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP