Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden flyger, naturen och färgerna gav Lena Söderkvist mig. I min tur ger jag nu Respons tre ord ur min text. Gunwale, Respons och PrimaDonna deltar också i denna roliga lek.


Rik natur. Stafett 95

Njuter av nyanserna i naturen,
färgerna, djuren.
En kungsörn flyger.
Ensam räv smyger.
Saknar, undrar nu:
Maria Nyckelpiga Var Är Du?




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-04 09:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Och vad vore väl en torka utan en övermättnad av nederbörd?
2023-06-08

  TrollTörnTrappan VIP
Lite som vore den en fin barnvisa!?!
2023-06-05

    Lena Söderkvist VIP
Instämmer med Respons. Trevligt att det finns människor som letar efter dem, de är så betydelsefulla fastän de är små.
2023-06-04

  Respons VIP
Fin hyllningsdikt där även de minsta får vara med.
2023-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP