Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hydran Evig

Hydran minns inte framtiden
Framtiden är i det förgångna
Gammal och fånig i evighet
Av evigdom
Glömsk




Övriga genrer av Hydran
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-06-04 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hydran