Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HINNAN

En tunn, tunn hinna

runt bedrövelsen och vreden

Nu kläcks det huggormsyngel

här i alla reden

En flortunn hinna

mellan lugnet och humöret

Ett krig kan utlösas

av lite eld i röret

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/6 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2023-06-04 19:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är en sång jag inte tycker om.
2023-06-04

  Koloristen
"Sträck ut din hand"...osv.
2023-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP