Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


CELINES HALSDUK OCH KOFTA IX

Den paranoide judens manipulerande
retorik förtala sitt offer i syfte vinna
myndigheternas förtroende få sitt offer
tillintetgjort utan offentlig kännedom
ger honom politisk immunitet för att
tillhöra dem som mördade jesus men
släppte lös alla Judas och Barabbas-
ättlingar och som ännu vid närmare
90 har mage hävda Jesus var en upp-
rorsman som förledde folket till upp-
vigling mot staten,en drömmare och
illusionist värdig Charles Manson,
medan massmördaren Kissinger får
fredspriset för det är så det civiliserade
samhället ser ut som får den brottslig-
het och de monster det föder.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2023-06-06 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP