Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VANDRINGAR UTAN MÅL

För en del bär inte alla vägar till Rom,
och det kanske inte ens finns några
vägar utan de uppfinner egna som
inte leder någonstans för livet är ju
själva vägen tills den tar slut så det
där med vandringar utan mål låter
mycket bättre.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2023-06-07 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP