Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks dimma

Omfamnar ljuva sommaren

Den kommer om natten

Talar  om att kärleken

Kan vara  sårbar

Endå vacker för ditt hjärtas rum

Finns alltid svävande runt dig

Lyser upp ditt liv

Är där påminner om

Du är så betydelsefull

 Vilken plats du än vistas på

Kärleks dimman försvinner sakta bort

Kvar är värmen till dig




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-08 07:17



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
tankar runt kärlekens olika tillstånd
2023-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP