Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Överlevnaden. Av Ali Rahimi 2023-06-08. Det skall finnas en smedja för att kunna skapa hästskor. Med litet tur kan även skärsliparen fås anledning att försörja sig.


Kommentar på en text (2719) bara ord






Även en motvind kan kännas behov av
då någon söker en orsak att streta emot.

Stundom behöver någon en orsak till
att en föregiven vän grips

av lust att vända ryggen till,
så den första

kan dödligt sarga någon
med mer än mental knivsudd.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2024-01-24 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP