Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


professorn



undrar vem som över golvet klampar
den som under nätterna stampar
professor Maja med yviga bryn
blickar tankfullt mot skyn
granskar noga gästen
som vuxit upp som en svamp
håller sig på sin kant
singlar aldrig slant
ett herrans under
inte lampkronan från taket rasar
gästen ryser och fasar









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-06-09 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP