Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat ropar


Min älskade älskling
Jag älskar dig så mycket
Jag älskar dig mer
Och jag minns hur du
Varje morgon
Satt så tyst vid min sida
Kysste mig ömt o mjukt
Kysste min mun röd
Älskade kom tillbaka
Lämna mig inte död
Kyss mig levande igen
Hör mitt hjärta ropar




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-09 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP