Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Direktör Puckelpist gnuggade sina händer nu får dom gott bröd våra tävlande


Veteraner

 

Där bland vetekornen är det tomt

en nyskördad åker

de obehövliga trasiga

ligger där tysta bortglömda

värdelösa obrukbara

 

De friska starka som 

tröskas i den nya dyra maskinen

skryter över så fina de blir och kloka

hur de får bo i papperskartongerna

hamna i stora butiker och bli rika

 

 

 




Fri vers av Irene Backström VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-06-09 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström VIP