Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

det är så tyst så att man kan höra myrorna i gruset

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-07-13 13:14



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Då har man bra hörsel…
2024-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP