Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NAVIGERA

Lär dig navigera, gosse

eller gå på grund!

Det finns veritabla grynnor

uti detta sund

Lär dig allting om passagen

annars är det kört

Om det blir ett hål i skrovet

är allting förstört

 

Vaksam blick i sjöbussögon

sveper över hav

Skarpsynt som en havsörn är han

Detta är ett krav

Eljest är snart faran framme

och man går i kvav

Lär dig navigera, gosse

Hav kan lätt bli grav

 

LARZ GUSTAFSSON 11/6 2023

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-06-11 07:35



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Färdplan är nödvändigt.
2023-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP