Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du står där.

vid andra sidan stranden.
du vinkade med handen,
du skrattade o log.
efter ett par dagar du dog,


till min syster son jag kände .
att du vände dig om.
du vinkade till oss o du log.
efter ett par dar dog du ,
då var ditt lidande slut.
farväl tommy du är minsyster son .
din mamma dog i september 2022..
du dog i maj 2022
vila i frid våra kära
av din moster birgitta.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-06-11 12:47



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
ett ord till de döda från de levande. Hoppas att de hör.
2023-06-11
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP