Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bitter ljuv.

bitter o ljuv.
kärleken till din nästa.
hon är ännu din mor.
man kan mötas på mitten.
man kan glömma.
behöver inte ta.
fram ordet som .
sårade bägge.
så kärleken brast sönder.
förlåt glömma bara.
snart kan hjärtat brista,
av birgitta skrev 10 6 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-06-11 12:55



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
EN DIKT LADDAD MED KÄNSLOR
2023-06-15

    ej medlem längre
Vad hände? Blev det grus i kärlekens maskineri? Man måste gå hela skalan, vara beredd gå längre än hälften för att kärleken ska överleva.
Och för att njutningen ska blomma ut, helt och hållet. Här får det inte finnas några hämningar!
2023-06-14

  Öknens Ros VIP
Livet är bitterljuvt stundtals, så är det.
2023-06-11
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP