Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som en klona på att klona!

 

 

Mina vardagar året runt i Sverige!

Mitt liv!

Heter NOLL!

 

Ensamheten!

 

Mina drömmar!

Mina mål i livet!

Heter NOLL!

 

En avskyvärd!

 

Min sång!

Mina dikter!

Är en solo monolog och ur livet har halkat ut

 

Ensidigt Monolog!

 

Mitt hopp!

Längtan ut till det fria vilde jag

Heter motsatser

 

Omöjligt att umgås med varandra!

 

Tala till sig själva!

Vakna med sig själva!

Knulla sig själva!

 

En klona av mig har dött sen jag var barn

En till att klona av mig har också dött sen jag var en unge

 

Min tredje klona av mig har dött som krigsfånge i tio år i Iran

Min fjärde klona har dött som flykting och bor i Sverige!

 

Min femte, sjätte….

Dör dagligen i SVERIGES demokratins BUR!

 

En klona av mig som jag inte känner till!

Har skrivit dikten, illustrerat bilden

 

Vill varna för mina hotfulla, aggressiva kloner!

HÄMND på världen, människan kräver på dem

 

Atombomb!

Atombomb!

 

Jag är en klona av min egen klona!

Döm inte mig blind utan försök att förstå mig!

 

Som är en klona på att klona på en annan klona!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-06-12 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP