Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Coach


The hard truth

Du mötte upp mig vid seger

satt bredvid, vid förlust

rösten din ekar fortfarande
i dåtidens blodiga strider

likt en violin som
bryter åskovädrets dunder

fingrarna mina når ännu inte till himlens pokal

fötterna står kvar, på glöd het kol



Men hjärtat är intakt,
fylld av lycka och uppskattning

För din närvaro.




Fri vers (Fri form) av Julio VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2023-06-12 13:29



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Applåd!
2023-10-03

  christian hüls VIP
vilse svävar jag i dina rader
njuter i fulla drag
fångas in av de sista två raderna
landar

Tack!
2023-08-26

  bohemen VIP
Stark text!
Tack för applåd.
2023-06-26

  bohemen VIP
Stark text!
Tack för applåd.
2023-06-26

  Maiah VIP
Fin hyllning till någon som varit alldeles nära
2023-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP