Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BARA EN STUND PÅ VÅR JORD

Det är bara en stund

på vår jord

Sanna mina granna ord

Kanske dukar Herren ett bord

under denna stund

på vår jord

 

Det är en kort liten tid

på vår planet

mitt ibland all inbilskhet

Jag hade önskat mig ord

från en profet

En kort liten tid

på vår planet

 

 

LARZ GUSTAFSSON 12/6 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-06-12 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP