Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kantstött klokuggla

efter alla stötar
varje rörelse
röntgenblicken
avslöjar de vassa hörnen
morgondagen
uppsöka badhuset
dags vattenträna
och lämna nyckeln
Var inte läge idag
bollen har satts
i rullning av familjen
insåg jag av trafiken
arma människa
och arma katter
misstänker meddelandet
igår från henne var
skrivet av familjen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2023-06-12 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP