Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godmoddag


efterlängtat klokuggla


nu längtar alla efter
de himmelska dropparna
den torra jorden
ropar efter vatten
gärna blixt och dunder
och orkan

över disk går inget att köpa
hos handlar Flink
som knackar på sin barometer
ropar desperat på en leverans
som dröjer




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-06-13 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP