Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

badväskan

packar ned allt
som behövs
för ett träningspass
sparsam efter uppehållet
kraftsamling
inför kvällens
bevattningsrunda
vattenflaskan nödvändig
nödstopp först
skräpcontainer




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-06-13 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP