Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten har legat i utkast sedan i januari i år, då den skrev ännu en som sömnlös natt, fylld av möjliga kval om vilken framtid någonting eller någon alls kan ha.


Ett försök att rimma i dygnets sena timma






Trots på Salvatore det nu går föga nöd,
Salvatore är trots allt just död,
få kunde som den gossen skapa,
just väl ingen kunde 'spela apa',
som den mannen i envar läsares möjliga nöd.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-15 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP