Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖRHALNINGSTAKTISK FÖRHANDLING

Sedan ordningen är iordningställd
och allt tillbordalagts kan mötet
återupptas till förhandling för att
tillbordalägga allt i den ordnings-
följd som det upprättats i enlighet
med det som förordats innan det
tillbordalagts.

Det är först då det kan antas bli
aktuellt till diskussion i förberedande
syfte underlätta för den process
i vilket som avses inför kommande
sammanträden för att besluta om hur
det ska tillbordaläggas i enlighet med
dess förordade ordningsföljd medan
man iordningställer dess agenda.

Det bör här först initieras att det inte
kan bli aktuellt förorda om någon för-
ändring innan alla anslag grundligt
och sakligt genomgåtts för att därefter
analyseras var för sig varefter det i ett
inledande skede iordningställas för
att tillbordaläggas vid senare tillfälle.

Vad som därefter kunna utrönas beror
närmast på vad man kommer fram till
sedan det utvärderats vad det är man
vill komma fram till när ordningen är
iordningställd för innan dess kan ingen
åtgärd vidtagas mer än att iordningställa
ordningen och då vore det lämpligast
inleda med en genomgång av olika strate-
gier som inledningsvis......

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2023-06-13 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP