Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte vald

Han går mot vind han inte förstår
Han har tankar av undran och sorg

Han vill ge sin helhet för ett större
Han ser en bild orörd av mening

Han blir svag vid inblick av minnen
Han vet då att vinden blåser vidare




Fri vers av Johansson J George
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-13 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johansson J George
Johansson J George