Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vikten vad en person kan vara för en annan


Över kanten

Lever i min egna plåga
Ser min egna självkänsla gå upp i eld

I eld skapad i min egna oro
Jag går kall som inget kan röra mig

När jag vet medvetet motsatsen
Att det är inte så jag är

Men rädslan att öppna upp till dig
Håller mig kvar i mitt fall i mörker

Att bli hel igen finns där framför mig
Dock enkelt som man klättrat ur mörker

Kan man puttas över kanten av dig
Tillbaka i gravitation, tyngre än förr




Fri vers av Johansson J George
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-13 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johansson J George
Johansson J George