Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi Povel Ramels Naturbarn


Pacifisten

Jag vara
pacifist
tycka krig vara trist

Först i början komma bomberna
en och en
sedan komma i tusental
mig inte ha något val.

Pacifistbarn icke ta emot
allesamman utom mig vara idiot

Mig inte gilla militarism
gömmer mig i pacifism

Bomberna bara faller ner
blir bara fler och fler

Mig inte gilla militarism
gömmer mig i pacifism





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-14 08:29



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa krig är trist. Tycker mig ana en dubbelhet i texten. Ska man vara pacifist eller???
2023-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Texten förmedlar en längtan efter fred och frihet.
2023-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP