Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt ordförråd

Min kaffekokare är trasig, jag vaknar inte om jag inte får kaffe.
Frågade efter kaffekokare i affären, de är slut sade han köp pulverkaffe i stället.
En ide dök upp i mitt huvud, om jag bara skriver ner vad jag tänker blir jag av med det?
Just då störde en motorcykel med sitt dån mina tankar, jag lutar mig ut genom fönstret för att skrika åt honom men inser att det var för sent, allting är alltid försent.

När jag druckit mitt pulverkaffe blir jag pigg och går ut på en promenad, stöter på en pojke som sitter ner och leker med en groda.
Vad hittade du den frågade jag, i dammen därborta säger han och pekar.
Jag går dit och hittar också en groda.

Mitt ordförråd är slut för i dag, kommer tillbaka i morgon när jag fyllt på.




Prosa (Kortnovell) av Kungskobran VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-05-09 19:14



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
En vårbild god som någon, vardaglig och trevlig. Här kommer både tid och råd.
2024-05-12

    Sefarge VIP
Charmig vardags
pratar-konst
Skrivelse!
Helt i
egen
stil
Bravo!
;)

2024-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Kaffe måste vi ha om vi skall trivas och må bra.
2024-05-10

  ULJO
Gillar bilden
2024-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP