Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själlös

Min själ är tyst
vart tog den vägen
den försvann när jag var så
upptagen av mig själv
att jag inte brydde mig om den




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-20 09:03



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Nutidssjuka.
Stress och felvriden egenfokus.
Fint fångat.
2024-05-20

  Anya VIP
Viktigt att vårda sin själ......men inte alltid så lätt.
2024-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om att förlora en del av sig själv.
2024-05-20

    Lena Söderkvist VIP
Tänkvärt, skulle behöva tas fasta på av många.
2024-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP