Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stockvirkesstugan

I mitt hem, med väggar av furustockar
sitter jag vid spinnrocken, min trogna vän,
trådarna dansar mellan fingrarnas snillrika grepp,
och mina tankar virvlar som silkeslen tråd.

Köket doftar av nybakat bröd och kaffe,
utanför fönstret susar löven i höstens sång,
en stilla symfoni av naturens viskningar.
Mörkret faller på jag tänder min lyckta

Min penna vaknar till liv,
fantasin flödar
resor till främmande exotiska länder
värmen från brasan sprider sig i rummet




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-05-14 11:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text som förmedlar trivsel, skaparglädje och fantasi.
2024-05-15

    Lena Staaf VIP
Mysig stuga, fint beskriven!
2024-05-15

  Blomma-Stjärna VIP
sinnligt beskrivet hem från förr (- eller kanske från förr till nu?)
i värmen från brasan vaknar fantasin till liv... och pennan formar resor till främmande länder...
2024-05-14

    Lena Söderkvist VIP
Kreativitetens hörna, vackert och trevligt beskriven.
2024-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP