Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grindslanten



den som ser olyckan som en vän
kan breda på brödet smöret
förlorar inte humöret
även om skattkartan fick vingar
och flög över kanten
lärde sig vara aktsam om grindslanten
kunskaper har en högre valör
de inte nattsömnen förstör





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-06-14 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP